07. september 2024
Facebook
pondelok, 16 október 2017 09:00

Fiat Chrysler zvoláva po celom svete na opravy takmer 470-tisíc áut

Written by 
Rate this item
(0 votes)

DETROIT 16. októbra (WebNoviny.sk) - Taliansko-americká automobilka Fiat Chrysler po celom svete zvoláva takmer 470 tisíc starších vozidiel, aby opravila problémy súvisiace s opierkami hlavy, ktoré by mohli fungovať nesprávne pri náraze do vozidla zozadu. Zvolávanie sa týka vozidiel SUV Jeep Liberty vyrobených v roku 2012 a vozidiel Chrysler 200 a stredne veľkých sedanov Dodge Avenger vyrobených v rokoch 2012 a 2013. Odporúčame:
Fiat Chrysler zvoláva na opravy státisíce áut pre nesprávne inštalované kryty brzdových kotúčov Firma uviedla, že nemá informácie o nijakých zraneniach súvisiacich s týmto technickým problémom. Majiteľov vozidiel automobilka o zvolávaní upovedomí v novembri. Spoločnosť Fiat Chrysler ďalej uviedla, že majitelia áut, ktorým svieti varovné svetlo airbagu, by mali kontaktovať dílerov. Americký regulačný úrad, ktorý má na starosti bezpečnosť, začal prešetrovať problém s opierkami hlavy v júni po tom, ako dostal 44 sťažností od spotrebiteľov.

Viac k témam: Fiat Chrysler
Zdroj: Webnoviny.sk - Fiat Chrysler zvoláva po celom svete na opravy takmer 470-tisíc áut © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 255 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner